Update!
Beste klanten, volgers, lesklanten en geïnteresseerde mensen van de Dijkgraaf.
Helaas hebben we te maken met een aantal beperkingen waardoor wij de activiteiten moeten aanpassen aan de huidige Corona maatregelen.
Concreet betekend dit het volgende.
De groepslessen voor zowel de kinderen als de volwassenen komen voorlopig te vervallen. We mogen geen groepslessen geven in de binnenbak, en gezien het jaargetijde, het vuurwerkoverlast in de bunkers en de kou, vinden wij het niet verantwoord de groepslessen in de buitenbak te geven en kiezen voor de veiligheid van onze ruiters en onze paarden en worden de groepslessen gecanceld.
Om het toch mogelijk te maken dat er bij ons door de klanten nog genoten kan worden van de paardensport zullen wij morgen een buiten programma presenteren, waaraan de kinderen en volwassen mee kunnen doen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de regelgeving. Op onze facebookpagina zullen wij het programma presenteren en we hopen natuurlijk dat we na 19 januari weer verder kunnen gaan met de reguliere lessen, maar vooral dat we dan ook weer kunnen genieten van onze paarden en paardensport.
Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid en fijne feestdagen!
Met vriendelijke groet,
Team PSC de Dijkgraaf