Welkom bij PSC De Dijkgraaf


Met onze ruim 60 paarden bieden wij diverse lessen en activiteiten op het gebied van de paardensport. Ook toeristen en inwoners hebben we veel te bieden. Wat denkt u van pony wandelen, een strandrit door de duinen of een huifkar-tocht? Bent u benieuwd wat u op onze manege allemaal kunt doen? Boek een activiteit, rijles of bekijk de agenda voor de overige evenementen.

Wilt u samen met uw paard of pony op vakantie. Bij PSC de Dijkgraaf is alles mogelijk.
Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

Edwin & Anne, PSC de Dijkgraaf.

Over onsAgenda

Stichting Vierspan Zuid-Holland


Stichting Vierspan Zuid-Holland maakt zich sterk voor het bevorderen van de mensport op alle niveaus. Zo ondersteunen wij het vierspanteam van wedstrijdrijder Edwin van der Graaf. Wilt u meer weten over Stichting Vierspan Zuid-Holland of over het team van Edwin van der Graaf?

Meer informatie

Nieuws


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Paardrijlessen


Wist je dat wij verschillende soorten lessen geven waardoor je beter kunt leren paardrijden of mennen? Al onze instructeurs zijn gediplomeerd!

Bekijk ons lesaanbod

Bent u toerist?


Wilt u een keer pony wandelen, met een huifkartocht de omgeving verkennen of een buitenrit maken door de duinen? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Alle activiteiten

Pensionstalling


Op zoek naar pensionstalling? Bij manege PSC de Dijkgraaf maakt u gebruik van ruime stallen en verschillende binnen- en buiten rijbanen.

Prijzen