Hallo Allemaal!
Goed nieuws voor onze jeugd manegeruiters t/m 18 jaar.

Jullie mogen weer komen paardrijden en daar verheugen we ons erg op!

Vanaf woensdag gaan de groepslessen weer beginnen. De lessen moeten buiten gegeven worden dus we gaan per kind bekijken hoe we dit gaan indelen. Uiteraard willen we dat de lessen veilig en verantwoord verlopen, dus het kan zijn dat de indeling van de groepen iets anders wordt zodat iedereen ook echt kan komen rijden.

Iedereen krijgt van ons bericht wanneer een les gevolgd kan worden. Uiteraard blijft de lesdag gelijk, maar het kan zijn dat het tijdstip iets wijzigt. Wanneer de les niet past graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen, we zullen dan kijken naar een ander lesmoment, bij niet tijdige afzegging moeten wij helaas de les in rekening brengen.

Ook de privélessen kunnen weer doorgaan. Voor het afspreken van een privéles kun je op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.

Uiteraard zijn er een aantal regels die wij moeten volgen. Zo is het niet toegestaan dat de ouders tijdens de les blijven kijken. De kantine is gesloten en het is ook niet mogelijk om de les aan de bak rand te bekijken. Kinderen mogen een kwartier voor aanvang van de les gebracht worden en moeten uiterlijk 15 minuten na de les weer opgehaald worden. Dit zijn geen leuke regels, maar als we ons eraan houden kunnen onze kinderen in ieder geval weer even genieten van hun favoriete sport. Verder geldt de regel dat bij klachten als hoesten, verkoudheid en koorts de kinderen nog niet mogen komen rijden.

Wij zullen een informatieblad en filmpje maken zodat de kinderen weten wat ze wel en niet mogen doen als ze komen.

Nogmaals, de paarden, pony’s en wij, verheugen ons op het weerzien van de kinderen!

De komende dagen melden wij ons voor de lestijd, mocht je nu al weten dat jullie tussen 29 april en en 4 mei geen les kunnen volgen, laat het ons dan via de mail of app weten.

Met vriendelijke groet,
Team PSC de Dijkgraaf