PAARDENSPORTCENTRUM DE DIJKGRAAF OVER OPEN MANEGEDAGEN

ZATERDAG 18 SEPTEMBER VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Anne van Dijk van Paardensportcentrum de Dijkgraaf: “Het kan weer!”

“Het is voor bezoekers leuk om te laten zien wat paardrijden inhoud en wat er nog meer mogelijk is met paarden.”

Vanwege corona deed Paardensportcentrum de Dijkgraaf vorig jaar niet mee aan de Open Manegedagen. Dit jaar zijn ze, net als voorgaande jaren, weer van de partij.“Het kan weer. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om de paardensport te promoten.” aldus Anne van Dijk, eigenaar Paardensportcentrum de Dijkgraaf. Zij wil met de open dag bezoekers graag laten zien wat paardrijden inhoudt en wat er allemaal nog meer mogelijk is met paarden.

Op de open dag komen altijd veel bekenden: “Omdat we op een eiland zitten, kennen de meeste bezoekers ons. Dat is natuurlijk mega gezellig. Ook zijn er altijd een paar mensen die wij nog niet kennen.” Voor de nieuwe gezichten op de manege heeft Paardensportcentrum de Dijkgraaf altijd een welkomstpakketje.

Op de open dag worden er veel demonstraties gegeven, zoals paardrijlessen op alle niveaus en mennen. Verder is er ook veel te doen als bezoeker, namelijk ponyrijden, mennen, een speurtocht, pony’s poetsen, op de foto met pony’s en hoefijzer verven. Ook staat er de hele dag een springkussen op het terrein.

Al met al wordt de open dag op Paardensportcentrum Dijkgraaf een gezellige dag waarbij veel te doen is voor de bezoeker!

Deze dag is er van alles te beleven.

Graag tot de 18 de!

Team PSC de Dijkgraaf