Regels op stal!

We zijn blij dat we de lessen weer mogen oppakken. Helaas zijn er wel een aantal regels die wij moeten naleven.

1. Je mag uiterlijk 10 minuten voor het begin van je les aankomen op de Dijkgraaf. Ouders zet je kind af en kom je kind uiterlijk 10 minuten na afloop weer ophalen. Kijken is helaas niet toegestaan.

2. Op het terrein staan er pionnen waar de kinderen moeten wachten tot ze worden opgehaald.

3. De jonge kinderen, t/m 11 jaar, stappen direct op in de buitenbak, ze mogen dus niet naar stal, wij brengen de pony of paard naar de buitenbak en nemen de paarden en pony’s na de les over.

4. De oudere kinderen v.a. 12 jaar, wachten ook bij de pionnen op minimaal 1,5 meter afstand. Een van onze medewerkers zal vertellen op welk paard of pony je rijdt. Je mag dan zelf je paard of pony uit de stal halen, je hoeft niet op te zadelen. Je loopt via de achterkant van de stal direct naar je paard of pony, je haalt hem uit de stal en loopt rechtstreeks naar de buitenbak. Hoe hierbij rekening met de 1,5 meter afstand.

5. Na afloop van de les breng je je paard of pony weer naar zijn stal. Wij leggen uit hoe je hem weg moet zetten en zadelen je paard of pony voor je af.

6. De kantine en toegangshal zijn voor jullie gesloten, alleen wanneer je heel nodig naar de toilet moet, mag je in de hal komen.

7. Ook de zadelkamer is niet toegankelijk voor de manegeruiters.

8. Voor het afrekenen van een losse les of lessenkaart sturen wij een tikkie. De lopende lessenkaarten worden zoals beloofd met 6 weken verlengt.

9. Voorlopig zullen we jullie de lestijden van te voren melden. Mocht je niet kunnen stuur dan een appje dan proberen we een ander moment voor je in te plannen.

Ouders willen jullie bovenstaande goed uitleggen aan jullie kinderen.
Wij begrijpen dat dit geen leuke regels zijn en hopen dat we over niet al te lange tijd de regels mogen versoepelen. Voor nu is het niet anders, maar we hopen dat jullie gaan genieten van jullie paardrijlessen.

Met vriendelijke groet,
Team PSC de Dijkgraaf